DNS issues

I suspect there are DNS issues as I unable to brose the internet. Connection strength is 3 bars on the 4g network with an LTE modem.
Area is 3033 in Victoria.
I cant ping anything even though I have a connection to the network.
I have logged a support call but still awaiting a response.
Any information?

Comments

#1

petert_999 wrote 1 year ago

Same here in Adelaide (Mitchell Park)

#2

ozzcaddy-MODERATOR wrote 1 year ago

@petert_999 - There was an Unplanned Outage for All Bases in Adelaide today, which has since been resolved. If still having problems, give Tech Support a call 1300 32 78 37.

@mountf, there are no current outage notices for Melbourne. Did you ring Tech Support or email? If you emailed, you would be best to ring them also on 1300 32 78 37. They may not be aware of the problem your experiencing.

#3

petert_999 wrote 1 year ago

sorry, but not resolved here.. "DNS address could not be found."

#4

ozzcaddy-MODERATOR wrote 1 year ago

Have you tried rebooting the modem. If the problem still occurring, give Tech Support a call.

#5

mountf wrote 1 year ago

working now in Vic, but was certainly down. even though support took some convincing...

#6

petert_999 wrote 1 year ago

yep, mine's back now, too, thanks

Warning
In participating in this forum you agree not to post or authorise others to post any material that is in our opinion offensive, defamatory, inaccurate, harassing, threatening, invasive of the privacy of others, sexually explicit or illegal. You also agree that you will not post or authorise others to post any copyright material that is not owned or licensed to you. In the event of any breach of this Policy we reserve the right to remove the post without notice to you.

Disabling comments and removing posts
Should we consider a thread or comment in violation of this Policy, we reserve the right to immediately remove part of or entire posts. We also reserve the right to disable, remove or archive posts that have been dormant for 14 days.

Member Login