I tried to logon to 192.168.I.I as recommended, but got a fail -

Hi,
This is my first post, so please be kind if the post is not placed in the right location.
My home gateway / vivid wireless "4G" account is a few years old, but it seems that the speed is getting slow more often, which is quite frustrating.
Looking on the forum, it is recommended to have a look at RSSI and CINR parameters, so I tried to logon to 192.168.I.I as recommended, but got a fail -1 error when entering logon details.
I followed http://www.192168ll.website/
Can you please help?
Thanks.

Comments

#1

Frosty-MODERATOR wrote 2 years ago

http://192.168.1.1 is the address (no 'i's in it).

What userID and Password were you using?

#2

Meure wrote 2 years ago

The login fail message will tell you '1' or '2', depending on whether the username or password was incorrect. If you're told "login fail 1", that means the username - make sure you're typing 'admin' as lower-case letters.

Login fail 2 means the password - the default is admin123, but if you've changed it and can't remember what it was, you'd have to do a factory reset.

#3

Wayne wrote 2 years ago

Default Login And Password Are User Admin or admin Default Password is admin123

Warning
In participating in this forum you agree not to post or authorise others to post any material that is in our opinion offensive, defamatory, inaccurate, harassing, threatening, invasive of the privacy of others, sexually explicit or illegal. You also agree that you will not post or authorise others to post any copyright material that is not owned or licensed to you. In the event of any breach of this Policy we reserve the right to remove the post without notice to you.

Disabling comments and removing posts
Should we consider a thread or comment in violation of this Policy, we reserve the right to immediately remove part of or entire posts. We also reserve the right to disable, remove or archive posts that have been dormant for 14 days.

Member Login