speed has gone normal again

hello is it just me or has the speed gone back to normal,ive been experiencing slow speed and when doing a speed test i find my server is melbourne?
and it has been for a few weeks.today i do it and its perth.have i missed something or have we had connections problem in perth?

Comments

#1

ozzcaddy-MODERATOR wrote 35 weeks ago

In the Outage section of the Forum, there are currently 3 LTE Outage notices for areas of Perth. I would suggest checking those outage notices as they be in your area.

Also, you can check the tower locations that you are connecting to and their status. These towers are owned and operated by Optus for Vividwireless.

TOWER LOCATION MAPS

This FAQ: http://forum.vividwireless.com.au/forum/faqs-lte/faq-lte-checking-optus-...

This is Optus Service Status website. If the tower icon is not green, click on the tower icon and it will display what is affected by whatever the problem may be.
https://www.optus.com.au/about/network/service-status

Warning
In participating in this forum you agree not to post or authorise others to post any material that is in our opinion offensive, defamatory, inaccurate, harassing, threatening, invasive of the privacy of others, sexually explicit or illegal. You also agree that you will not post or authorise others to post any copyright material that is not owned or licensed to you. In the event of any breach of this Policy we reserve the right to remove the post without notice to you.

Disabling comments and removing posts
Should we consider a thread or comment in violation of this Policy, we reserve the right to immediately remove part of or entire posts. We also reserve the right to disable, remove or archive posts that have been dormant for 14 days.

Member Login